جلبک دریایی
جلبک دریایی
پیش مقدمه ای در خصوص جلبک دریایی و نقش آن در کشاورزی
در این بخش سعی خواهد شد تا با جلبک دریایی به عنوان یکی از عوامل موثری اشاره کرد که در صنایع مختلفی از جمله کشاورزی، داروسازی، رنگ سازی و… مورد استفاده قرار می گیرد و برای سلامتی بدن انسان نیز بسیار مفید و حائز اهمیت می باشد. جلبک دریایی خاصیت های بسیار زیادی دارد که فوقالعاده بی نظیر می باشد.
از آنجایی که جلبک دریایی در صنعت کشاورزی نیز کاربرد دارد و تحقیقات گسترده ای در این خصوص صورت گرفته است؛ در ابتدای امر به ارائه توضیحاتی در خصوص جلبک دریایی و خواص آن و سپس به ارائه توضیحاتی در خصوص کاربرد آن در صنعت کشاورزی پرداخته می شود. پس با ما همراه باشید.
آشنایی با جلبک دریایی
جلبک های دریایی به مجموعه ای از گیاهان آبزی اطلاق می گردد که غالبا در اقیانوس ها، دریاچه ها و برکه های مختلف یافت می شوند و جزء گیاهان دریایی به حساب می آیند. جلبک ها انواع مختلفی دارند که جلبک های دریایی را می توان عموما به دو نوع جلبک سبز و قهوه ای تقسیم بندی نمود. این نوع از گیاهان دریایی دربردارنده خواص بسیار زیادی می باشند.
عمده ترین دلیل آن می تواند وجود مغذی باشد که در جلبک دریایی وجود دارد. از جمله این مواد مغذی می توان به وجود منیزیم، کلسیم، پتاسیم، سلنیوم، مس، روی، آهن و ید اشاره کرد که در نوع خود بی نظیر است. بنابراین می توان از جلبک دریایی به عنوان یک منبع بسیار غنی حاوی مواد ضروری و مورد نیازی است که می توان از آن به عنوان یک کود در صنعت کشاورزی نیز استفاده به عمل آورد.
خاصیت های جلبک دریایی به طور کلی بسیار زیاد و حیرتآور می باشد. علاوه بر آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی ذکر شده، جلبک های دریایی سرشار از ویتامین های A، B، C ، E و K می باشد که در آن ها وجود دارد. به همین دلیلی است که از جلبک دریایی برای کنترل و درمان سرطان، کاهش وزن، هضم راحت غذا، سلامتی چشم، قند خون، التهاب و درد و … استفاده می شود که برای سلامتی انسان ها به طور کلی بسیار کمک شایان توجهی می کند.
کاربرد جلبک دریایی در صنعت کشاورزی
همان طور که گفته شد؛ جلبک دریایی دربردارنده مواد مغذی بسیار زیادی است که در صنعت کشاورزی نیز کاربرد دارد. این محصول شگفت انگیز در باروری بیشتر و با کیفیت تر و نیز مقاومت بسیار بالاتر درختان و گیاهان نقش بسیار پر رنگی دارد و به مانند یک کود آلی و بسیار مقوی در زمین های زراعی شما مثمر به ثمر واقع خواهد شد تا شما بتوانید با وجود آن مزارع کشاورزی خویش را به گونه ای بارور سازید که موجبات حیرت و شگفتی شما را به دنبال خواهد داشت.
طبق تحقیقات انجام شده روی جلبک دریایی دانشمندان به این نکته دست یافته اند که این جلبک های دریایی حاوی مقدار بسیار زیادی فیبر می باشند. وجود فیبر در این گیاهان زیر دریایی سبب شده است تا به حفظ رطوبت و آب و زیر خاک مورد نیاز در ریشه گیاهان تأثیر بسیار بسزایی داشته باشد. بنابراین فیبر موجود در جلبک های دریایی نقش پررنگی در نرم کردن خاک و حفظ رطوبت بر عهده دارد و از طرفی دیگر همان طور که گفته شد؛ دربردارنده عناصر بسیار کمیاب و سرشار از مواد مغذی می باشد که شما می توانید از وجود آن ها بهرهمند شوید. نرم کردن خاک در صنعت کشاورزی و میزان حاصلخیزی خاک در زمین های زراعی سبب شده است تا شما به عنوان یک کشاورز بتوانید از بارور نمودن محصولات تولیدی خویش به خوبی بهرهمند شوید.
چرا که خاک یکی از عواملی به شمار می آید که در بارور نمودن محصولات مختلف در زمین های زراعی کشاورزان و باغبانان قطعا مفید خواهد بود و شما می توانید با استفاده از آن چشم انتظار برداشت بهینه و با کیفیتی باشید.
بنابراین به طور کلی جلبک دریایی تأثیر شگرفی در صنعت کشاورزی دارد چرا که ویتامین ها و مواد مغذی موجود در آن به رشد بهینه تر و تقویت ریشه گیاهان و درختان شما کمک شایان توجهی خواهد کرد و دقیقا به مانند کودهای طبیعی و شیمیایی در زمین های زراعی شا به افزایش بی رویه سرعت فتوسنتز برگ ها و محکم تر شدن ساقه گل ها و میوه ها عمل خواهد کرد که بسیار بی نظیر می باشد